Mr. K (Khadija) Bozia (advocaat-belastingkundige) studeerde fiscaal recht aan de Universiteit van Amsterdam. Daarnaast heeft zij haar civiel effect behaald aan de Radboud Universiteit van Nijmegen. Na een aantal jaar werkzaam te zijn geweest als belastingadviseur bij Loyens & Loeff, maakte zij in 2008 de overstap naar de fiscale advocatuur. Dit combineerde zij van 2008 tot 2018 met haar functie als docent fiscaal bestuursrecht en formeel belastingrecht aan de Universiteit van Amsterdam. Als rechter-plaatsvervanger bij de Rechtbank Den Haag heeft Khadija tussen 2012 en 2015 de nodige ervaring opgedaan binnen de rechtsgebieden strafrecht en belastingrecht.

Per 20 april 2018 is Khadija is begonnen met BNB Fiscale Advocatuur. Zij staat cliënten bij, in en buiten rechte, als het gaat om geschillen met de Belastingdienst of het Openbaar Ministerie. Khadija heeft diepgaande kennis van het fiscaal procesrecht en formeel belastingrecht. Zij publiceert en doceert met enige regelmaat.

Nevenactiviteiten:
• Buitengriffier team belastingrecht bij Hof Den Bosch
• Co-auteur van “Hoofdzaken Belastingrecht”, “Jurisprudentie formeel belastingrecht” en “Casuïstiek formeel belastingrecht” Boom Juridische Uitgevers
• Annotator voor NTFR Formeel belastingrecht en NL Fiscaal
• Lid Nederlandse Orde van Advocaten
• Lid Vereniging voor Belastingwetenschap
• Plaatsvervangend voorzitter RvT van De Kubus, Centrum voor Kunst en Cultuur

Mr. K (Khadija) Bozia

M. (Miranda) Boers – Spanjaard (Secretaresse)

Met haar administratieve achtergrond, flexibele houding en accurate werkwijze levert Miranda een waardevolle bijdrage aan het kantoor. 

M. (Miranda) Boers - Spanjaard
Scroll naar top