Fiscaal procesrecht

Waar kunnen wij het over hebben?

Hoe kom ik erachter of BNB Advocatuur mij kan helpen?

Door contact met ons op te nemen! BNB Advocatuur staat altijd open voor een gesprek met u, zodat wij u kunnen voorzien van de meest actuele informatie en oplossingen. 

Wat is Fiscaal procesrecht?

Kort gezegd over de geschreven en ongeschreven regels die gelden bij bezwaar en beroep tegen beslissingen van de fiscale overheidsinstanties (bijvoorbeeld: de Belastingdienst). De regels zijn van toepassing op de rechtzoekenden (belanghebbenden) en op het overheidsorgaan.

bnb advocatuur

Belastingdienst en haar regels

Veel van deze regels zijn al van toepassing voordat een beslissing door de Belastingdienst is genomen. In het eerste contact met de Belastingdienst staan wij u bij. Dat kan zijn gedurende of na een boekenonderzoek alsmede bij de totstandkoming van een vaststellingsovereenkomst of bij de beantwoording van een vragenbrief.

bnb advocatuur

BNB Advocatuur en regels

Is een aanslag opgelegd of een andere beschikking vastgesteld en bent u het daar niet mee eens, dan wijst BNB Advocatuur u op de mogelijkheden die er zijn om tegen de beschikking of aanslag op te komen. Ook kunt u bij BNB Advocatuur terecht als u wilt weten welke regels er in specifieke situaties gelden en aan welke regels beide partijen zich moeten houden. Wilt u weten wat de bevoegdheden van de Belastingdienst zijn en wanneer deze bevoegdheden worden overschreden? Ook dan bent u bij BNB Advocatuur aan het juiste adres. 

bnb advocatuur

Hulp nodig?

Onze advocaten staan altijd voor u klaar

Scroll naar boven